Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Хулио Иглесиас пристига в България

Хулио Иглесиас пристига в България 23.05.2015

Хулио Иглесиас-младши ще се присъедини към легендарния си баща на сцената по време на концерта в София на 26-и май, съобщиха организаторите от Loud Concerts. 
Освен новината за предстоящата изява със сина си, Хулио Иглесиас сподели пред наши медии, че се вълнува от срещата с българската публика, защото усеща с цялата си душа любовта на своите почитатели. Той се надява аудиторията да се наслади на хитовете от 47-годишната му кариера, които ще изпълни в зала ”Арена Армеец”.

Концертът на ХУЛИО ИГЛЕСИАС в зала “Арена Армеец” е във вторник, 26 май, в зала Арена Армеец, а звездата пристига в страната ни ден по-рано. Началото на концерта, организиран от Loud Concerts, е 20 часа, а за да могат зрителите спокойно да заемат местата си, вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

Билети за събитието все още можете да си закупите в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Ценовите категории на билетите са от 60 лева до 170 лева

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Хулио Иглесиас.

Хулио Иглесиас е испански певец, който има продадени над 300 милиона албума на 14 езика и е издал над 80 албума. Според компанията Sony Music, той е в първите 10 изпълнители с най-високи продажби за всички времена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.loudconcerts.com/

Етикети
звезди    Иглесиас    изкуство    култура    музика   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.