Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Граждани излизат на протест срещу цените на горивата на 1 септември

Граждани излизат на протест срещу цените на горивата на 1 септември 22.08.2015

Национален протест срещу високите цени на горивата  се организира на 1 септември в социалните мрежи. Протестът ще се проведе в няколко града в страната - в София, Бургас, Варна.

В сектора с горивата също ще има наказани хора, обещава Борисов

С призива: „Българи дойде време отново да сме задружни”, групата призовава за протест през есента. В нея се казва още, че „В цяла Европа горивата са по -евтини отколкото в България. В цяла Европа доходите им са в пъти по - големи отколкото в България. Всички заедно можем да променим това”.

Виновните, в призива е посочено, че са в парламента и се казва, че е време да им се потърси сметка.

„Не сме доволни от цената на горивата. Не сме доволни от качеството на горивата. Не сме доволни от борбата с монополи. Тя е неефективна. Високата цена на горивата пряко завишава цената на всички продукти от първа необходимост. Така се срива икономиката на страната ни. Свалете Цената на ГОРИВАТА”, призовават още в групата. 

 

Източник: БГНЕС

Етикети
бензин    България    Газ    енергетика    политика    протести    Услуги    фирми    цени   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.