Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Новият Бонд плени българските фенове

Новият Бонд плени българските фенове 9.11.2015

Още с премиерата си на голям екран у нас „Спектър" се превърна в най-гледания филм от поредицата за Джеймс Бонд. 

Само за три дни над 38 000 души са гледали 24-я филм за агента на английските тайни служби. С близо 345 000 лева приходи от първия уикенд тази лента изпревари дори „007 Координати: Скайфол", предишния фаворит на българските кинофенове.

Първо място в боксофис класацията на Северна Америка зае "Спектър" с приходи от 73 милиона долара - вторият най-висок в историята на поредицата за Джеймс Бонд след "007 координати: Скайфол".

На международния пазар "Спектър" е много популярен, като спечели 300 милиона долара за две седмици при бюджет от 250 милиона долара.

"Спектър" е 24-ият филм за Джеймс Бонд. Лентата бе заснета с участието на холивудските киностудиа "Метро Голдуин Майeр" и "Колумбия пикчърс" в най-живописните кътчета на Великобритания, Италия, Австрия, Мексико и Мароко. "Спектър" е името на тайна зловеща организация, която бива разкрита от агента 007 на Нейно Величество. Любопитно обстоятелство е, че ролята на "момичето на Джеймс Бонд" бе поверена не на неизвестна красавица, а на световноизвестната френска актриса Леа Сиду.

За режисьора Мендес това е втори филм за Джеймс Бонд, а за Крейг, който се превъплъщава в образа от 2006 г., четвърти.

Поредицата за агент 007 се снима от 1962 година. Според някои наблюдатели в състава на екипа, който ще прави следващия филм за Джеймс Бонд, ще има немалко промени. Проектът ще напусне режисьорът Сам Мендес. 

На премиерата Крейг от своя страна заяви, че му е все едно кой ще е следващият Джеймс Бонд, стига само да е подходящ за ролята.

 

 

 

 

Източник: dariknews.bg  

 

 

Етикети
изкуство    Любопитно    филми   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.