Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Дядо Петър от Чешнигирово убит с метална тръба

Дядо Петър от Чешнигирово убит с метална тръба 16.11.2015

87-годишният Петър Динчев от Чешнигирово, който бе намерен мъртъв на 13 октомври т.г. пред вратата на дома си, е пребит до смърт с метална тръба. Нанесени са му 5 удара в лицето. Дядото е издъхнал още при първия, сочат резултатите от съдебно-медицинската експертиза.

Оръжието на престъплението не е открито. Криминалистите са установили, че от къщата на жертвата липсват електрожен и около 10 м кабел.

Дядо Петър е имал в джобовете си 360 лева, но те са непокътнати. Основната версия на разследващите е, че убиецът е местен и е влязъл да краде, а стопанинът го е изненадал.

"Бяха разпитани всички криминално проявени от ромската махала, но извършителят все още не е заловен", коментира кметът Христо Атанасов. Той е един от последните хора, които са видели пенсионера жив.

След убийството възрастните жители на Чешнигирово са в паника, тъй като са убедени, че престъпникът се разхожда на свобода из селото.

 

Източник: 24chasa.bg 

Етикети
България    закон    инцидент    Криминално    МВР    права    свобода    стрес    Съд    Темида   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.