Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Шофьорът на джипа, убил 70-годишен пешеходец, с 11 фиша

Шофьорът на джипа, убил 70-годишен пешеходец, с 11 фиша 29.12.2015

Пловдивският апелативен съд разпореди мярка за нетоклонение "задържане под стража" на Иван Янакиев от Пазарджик, който на 18 декември тази година прегази съгражданина си Никола Лазаров. 70-годишният бивш миньор издъхна на място.

В залата днес стана ясно, че джигитът има 11 фиша за нарушения на пътя, нито един от които не е платен. "Това показва неуважение към закона", посочи прокурорът Росен Димов. Той уточни, че във фаталния ден пазарджиклията е карал с над 90 км/ч  при разрешени 60. Янакиев има и висящо дело за шофиране под влияние на наркотици.

Според прокурора, Янакиев принадлежи към новото арогантно поколение водачи, които показват безпричинна агресия на пътя. Той настоя водачът да остане в ареста, тъй като създава опасност за движението. С този мотив и съдът потвърди мярката. Самият Янакиев не се яви в залата и беше представляван от двамата си адвокати Иво Лулчев и Александър Мишев.

Прокурорът Росен Димов поиска джигитът да остане в ареста, тъй е опасен за участниците в движението

Източник: 24chasa.bg 

Етикети
България    закон    инцидент    коли    Криминално    политика    права    стрес    Съд    Темида   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.