Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Разпознаха нощен крадец от село Мало Бучино

Разпознаха нощен крадец от село Мало Бучино 20.01.2016

Наглият крадец, който обикаля къщите в софийското село Мало Бучино и ги обира наред докато хората спят, е разпознат. На 90% е установен, но докато не пристъпим към ареста му, не смятам, че е редно да коментирам, каза пред Нова тв началникът на Шесто РУП комисар Петър Василев. Той все пак уточни, че вероятно днес обирджията ще бъде арестуван.

Вчера много жители на селото се оплакаха, че се обирани по няколко пъти. Престъпленията обаче остават неразкрити и хората вече са се отказали изобщо да подават жалби в полицията.

„От четири случая, с които съм се запознал пред миналата година, само един е прекратен защото е маловажен. За да се прецени това, се взема под внимание дали извършителят има чисто минало, т.е. дали има и други кражби“, каза още Петър Василев. 

 

 

Източник: 24chasa.bg 

Етикети
България    закон    инцидент    Криминално    МВР    политика    права    стрес    Съд    Темида   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.