Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Вижте политиците, магистратите и партиите с влогове и договори в КТБ

Вижте политиците, магистратите и партиите с влогове и договори в КТБ 9.02.2016

Синдиците на КТБ публикуваха на сайта на Фонда за гарантиране на влоговете в банките списъци на политици, магистрати и държавни служители с влогове в КТБ, а също и с консултантски договори с банката.

Първият списък е на кредитите и депозитите на лица, заемащи висши държавни и други длъжности и е съставен въз основа на сведения, предоставени от председателя на Сметната палата. Към тях са добавени и хора от ръководствато на банката. Той е разделен в три файла

за физически лица,

 за юридически лица,

и за политически партии.

Вторият съдържа консултантски договори, договори за наем и други възмездни и безвъмездни договори, сключени между КТБ и същият кръг лица.

И при двата нови списъка сведенията се отнасят за период от пет години преди датата на отнемане на лиценза на банката.

 

Източник: 24chasa.bg 

Етикети
банки    Бизнес    България    долари     закон    корупция    Криминално    НАП    пари    политика    Съд    Темида    Услуги   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.