Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Хиляди спаха в коли и камиони заради блокадата на Кулата

Хиляди спаха в коли и камиони заради блокадата на Кулата 17.02.2016

Хиляди шофьори и пътници спаха в коли и камиони, заради пълната блокадата на ГКПП Kулата-Промахон. В понеделник на обяд български шофьори и превозвачи направиха контраблокада на границата в знак на протест срещу гръцките фермери, които не спазват уговорения пропускателен режим. За последно пунктът бе отворен за тирове в понеделник до 13 ч.

Превозвачите обявиха пред всички на границата, че заместник-областният управител и шефът на полицията в Серес са им казали, че трябва да преговарят с протестиращите фермери.

„Гърция няма държава, тя се управлява от фермерите”, казали те.

Колоната от камиони от наша страна е над 20 км, като на места тя е двойна. От гръцка страна също е повече от 20 км. Блокирани останаха и стотици леки коли и автобуси. Те са паркирани край бензиностанции и по улиците в граничните села. Нашите превозвачи са категорични, че няма да отстъпят, докато гърците окончателно не изтеглят тракторите си от границата и не отворят пункта за постоянно.

 

 

Източник: 24chasa.bg 

Етикети
коли    политика    права    протести   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.