Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Трима млади гинат в смазано БМВ в плевенско село

Трима млади гинат в смазано БМВ в плевенско село 28.03.2016

Водачът нямал книжка, момиче оцелява на рождения си ден

Трима младежи загинаха при жестока катастрофа в плевенското село Лепица през нощта срещу понеделник. Около 1 ч на 28 март 23-годишният водач на БМВ загубил контрол над управлението, колата излетяла от улицата и се врязала в дърво. След страхотния удар на място са починали шофьорът и двама от спътниците му - момче на 17 г. и момиче на 18 г. По чудо в смазаното БМВ са оцелели две тийнейджърки.

С повърхностни рани по цялото тяло и травма на дясното ребро 17-годишната Лилия е на лечение в университетската ортопедия в Плевен, няма опасност за живота й. Другото момиче Лидия е с фрактура на дясна раменна кост и след прегледа в спешното е освободена за домашно лечение. Лидия е навършила пълнолетие на 27 март, научи "24 часа". Вероятно младежите са празнували рождения й ден.

23-годишният зад волана на БМВ е нямал книжка, съобщиха разследващи. Плевенската окръжна прокуратура е разпоредила в понеделник втори оглед за изясняване на причините и обстоятелствата около мелето.

 

Източник: 24chasa.bg 

Етикети
България    закон    КАТ    катастрофа    коли    Криминално    МВР    политика    Съд    Темида   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.