Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Джена с Атанас Стоев-младши и "Канарите" в Израел

Джена с Атанас Стоев-младши и 25.04.2016

Оркестър ”Канарите” бяха специални гости на българските евреи в Израел, където на 1 април изнесоха впечатляващ и незабравим концерт в Тел Авив. В програмата бе включен и симфоничен оркестър, което допълни емоцията от тази специална вечер.

“Преди няколко години бяхме канени там от нашите, българските евреи. Те казват, че отново искат да се срещнат с нас и с нашите песни. След концерта в голямата концертна зала на Тел Авив, домакините са ни подготвили екскурзия до Божи гроб. Радваме се, че ще посетим това свято място и ще се помолим за нас, за всички българи, за благополучие и успех”, сподели пред телевизия “Планета” солистката Надя Стоев преди заминаването.

Музикантите споделиха  в социалната мрежа снимки от своето пътуване и всички красиви места, които са успели да видят.

Джена също замина с оркестъра и  заедно с годеника си Атанас Стоев – младши се радват на прекрасни мигове.

"Да се поклоним пред светите земи в Израел и да се помолим за здраве! Бог да благослови любовта ни. Пожелавам на всички хора да се обичат и да бъдат силни. Вярата и силата ни ще ни спасят!!!" - сподели певицата във фейсбук профила си над снимките, направени там.

 

 

 

 

http://signal.bg/

 

 

Етикети
България    звезди    изкуство    култура    музика    певци   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.