Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Kанарите и Джена - Драгойновско хоро/Горо зелена

Kанарите и Джена - Драгойновско хоро/Горо зелена 7.05.2016

Оркестър "Kанарите" и Джена представиха новия си проект "Драгойновско хоро/Горо зелена". Песните са включени в празничната програма на "Планета".

Джена и Атанас Стоев-младши преживяват прекрасни моменти и се радват на лична и професионална хармония и творчество.

“В процес сме на създаване на първия ми фолклорен албум. Това е една моя мечта, която от доста години искам да реализирам. Народната песен е едно поприще, на което трябва да се стъпва много фино и много отговорно. Аз знаех, че дойде ли моментът да издам своя фолклорен албум, трябва да съм подготвена по най-добрия начин. С оркестър “Канарите” решихме да направим съвместен проект малко след като с Наско се събрахме. Песента обедини това наше желание” - казва фолк звездата в “Бащино огнище”.

Всичко започва на 15 септември миналата година, когато оркестър “Канарите” чества своя юбилей на музикалната сцена в Стара Загора. Джена е от специалните гости на оркестъра и изпълнява няколко канарски песни с тях.

 

 

 

 

 

Източник: signal.bg

 

Етикети
България    звезди    Канарите    музика    певци    празници    фолк   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.