Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Поли Генова излиза на сцената на Евровизия тази вечер

Поли Генова излиза на сцената на Евровизия тази вечер 12.05.2016

Българите в чужбина могат да подкрепят нашия представител в песенния конкурс

Поли Генова ще излезе на сцената на Евровизия 2016 тази вечер. Тя ще представи България под номер 12 във втория полуфинал на песенния конкурс. Поли ще изпълни “If love was a crime” в оспорвана конкуренция с още 17 песни от Латвия, Полша, Швейцария, Израел, Беларус, Сърбия, Ирландия, Македония, Литва, Австралия, Словения, Дания, Украйна, Норвегия, Грузия, Албания и Белгия. Впечатляващото шоу започва точно в 22:00 часа българско време и ще се излъчи на живо по БНТ1 и БНТ HD.

Според регламента на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU) от България може да се гласува за другите изпълнители. Но тези българи, които се намират в чужбина, имат шанса да подкрепят Поли. Те трябва да пребивават в една от следните държави: Великобритания, Италия, Германия, Латвия, Полша, Швейцария, Израел, Беларус, Сърбия, Беларус, Сърбия, Ирландия, Македония, Литва, Австралия, Словения, Дания, Украйна, Норвегия, Грузия, Албания или Белгия.

Сънародниците ни трябва да гледат местната телевизия, която излъчва конкурса и да следват посочените инструкции и телефонните номера, които се появяват на екрана. Вотът на зрителите започва веднага след края на последната конкурсна песен и трае 15 минути.

Подробна информация за гласуването от чужбина може да се открие ТУК или в официалната страницата на БНТ за Евровизия във Фейсбук - BNT Eurovision Bulgaria.

Снощи се проведе втората генерална репетиция за втория полуфинал на Евровизия 2016. Тя бе изключително важна за Поли, тъй като нейното изпълнение бе оценявано от професионалните журита.

Песента на Поли Генова "Ако любовта беше престъпление" се пребори със силната конкуренция и остана сред 10-те финалисти от тази вечер. В събота на сцената в Стокхолм ще излязат 26 държави, сред тях - и Поли Генова, за да представи отново България на най-гледаното европейско музикално шоу.

 

 

Източник: 24chasa.bg 

Етикети
България    звезди    изкуство    култура    музика    певци    Свят   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.