Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Политика за недопускане на бежанци в страната, иска Каракачанов

Политика за недопускане на бежанци в страната, иска Каракачанов 29.10.2016

Президентът има достатъчно правомощия, стига да иска да ги използва, да не е зависим от партийни началници или началници от чужбина. Имаш ли началници - няма как да си вършиш работата, категоричен е кандидатът за президент на „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" Красимир Каракачанов.

„Когато президентът поиска да постави един въпрос, той го прави и няма как да не бъде чут от нито една институция. Може да постави въпроса пред Правителството и всички парламентарни групи. Ако те се направят на луди, той има право на обръщение към нацията. И ако мен, като президент, не ме чуят, аз съм готов да изкарам хората на улицата. Не се притеснявам, защото аз нямам началници. Единственият началник, когото признавам е българският народ", категоричен е кандидатът с бюлетина номер 19.

Красимир Каракачанов е на мнение, че България трябва да има нова политика по отношение на бежанците.

„Като държавен глава ще инициирам политика за недопускане на бежанци в страната. Последните данни, с които разполагам сочат, че в участъка от Резово до Малко Търново, всеки ден се залавят между 60 и 100 нелегални емигранти. Политиката трябва да бъде за недопускане на тези хора. Границата трябва да се охранява, но не в дълбочина от 1-2 километра, а охраната да бъде на самата граница. Политика на отблъскване, включително и използване на сила. Всеки един, който е преминал нелегално границата трябва да бъде санкциониран, защото това е престъпление. Не казвам да ги вкараме в затвора, а да не ги допускаме. Тези, които вече са влезли, трябва да бъдат настанени в общежития от затворен тип, извън населените места", коментира кандидатът на „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО".

Според Красимир Каракачанов не трябва да се дава постоянен статут на бежанци. Те трябва да получават временен статут. Голяма част от тези хора не са сирийци, а афганистанци. Едва 5% от тях са грамотни. Не трябва да се провежда политика на заселване, защото ще стане като в Западна Европа. Стотици хиляди, милиони, които не се интегрират и използват терористични средства, за да налагат идеите си. Би следвало да сме много глупави ако повторим негативния опит, категоричен е Каракачанов.

Според него гражданите трябва да гласуват, защото е по-добре да се опиташ да промениш съдбата си, а не да я проспиш пред телевизора с поредния турски сериал. Време е да се избере истински патриот, за да се отстояват българските национални интереси.

Винаги съм бил противник на съществуването на етническите партии, защото те са опасност за България, е мнението на кандидатът за президент с бюлетина номер 19.

 

Източник: dariknews.bg  

Етикети
България    закон    избори    Криминално    МВР    паспорт    политика    свобода    Свят   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.