Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Стотици в Харманли излязоха на протест, за да кажат, че не искат бежанци в града си

Стотици в Харманли излязоха на протест, за да кажат, че не искат бежанци в града си 20.11.2016

Стотици харманлийци излязоха на протест днес за трети път в рамките на 2 месеца, за да кажат, че не искат бежанци в града си.

Шествието тръгна в 14:00 ч. от центъра на града и пеша недоволните стигнаха до бежанския лагер. Там те поискаха оставката на Петя Първанова, шеф на Държавната агенция по бежанците и временния началник на приемателния център Димитър Захариев.

 

Освен това протестиращите настояха настанените там да бъдат прегледани от паразитолози и специалисти заради съмненията, че сред тях върлува зараза.

Хората връчиха декларация на евродепутата Ангел Джамбазки, която да придвижи към столицата. Те заплашиха, че ако след 3 дни исканията им не се изпълнят, ще затворят магистрала „Марица" и ще преминат към гражданско неподчинение.

Да успокои хората думата взе кметицата на Харманли Мария Киркова. Тя призова харманлийци да оставят лекарите да си свършат спокойно работата.

Протестът бе охраняван от жандармерия. До инциденти не се стигна.

 

Източник: dariknews.bg 

Етикети
България    закон    политика    протести   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.