Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Канарите - Да можеш да обичаш

Канарите - Да можеш да обичаш 24.05.2017

В ефира на телевизия “Планета Фолк” премиера направи първият клип от новата музикална програма на “Канарите” - “Стилът си има име”, както е озаглавен новият албум на оркестъра.

Песента е със заглавие “Да можеш да обичаш” и е чувствен и красив дует на ръководителя на оркестъра, Атанас Стоев и неговата съпруга Надя Стоева.

Всички мелодии от диска са заснети от екип на телевизия “Планета” и зрителите в следващите седмици ще могат да се насладят от съчетанието на прекрасни природни картини и неустоимите канарски мелодии в програмата на музикалната медия. Режисьор е Радослав Георгиев.

Две от китките “Горо ле, зелена”/”Гроздан мъка си думаше” и “Обичам мамо”/”Надежда скъпа, сине”/”Колко са, мамо, като Станка”/”Ангелино моме” са заснети в типичния тракийски пейзаж в района на комплекс “Приказките”, а останалите мелодии - сред вечната хубост на Стария Несебър.

Любителите на българския фолклор се радват и на най-новия албум на легендарния тракийски оркестър - ”Стилът си има име - Канарите”, който вече е на музикалния пазар.

 

 

 

Източник: signal.bg

Етикети
България    звезди    изкуство    Канарите    певци    фолк   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.