Пчеларски портал

Безплатни обяви. Безплатни малки обяви. Добави нова обява бързо, лесно и без регистрация.
БГ институции
Полезно

Ясни са финалистите в Български награди за уеб 2009

Ясни са финалистите в Български награди за уеб 2009 23.06.2009

Журито на конкурса Български награди за уеб 2009 излъчи 43-мата финалисти, разпределени в 15 категории след он-лайн гласуване. На първо място сред финалистите в категорията „Новини" е dariknews.bg с 44 точки. На второ място са dnevnik.bg, а на трето bnt.bg.

Регламентът на конкурса предвижда в него да участват сайтове, които са публикували текущата си версия за първи път след 30 май 2008 г. Категориите, в които се класират сайтовете, са 15, като ще има 4 специални награди. Уеб сайтовете ще бъдат оценявани от жури, съставено от представители на фирмите, членуващи в Българската уеб асоциация.

Гласуването ще е публично и явно. Сайтовете, събрали най-много точки от гласове, ще бъдат класирани за финала. Всички те ще бъдат защитавани на живо пред жури и публика, като част от конкурсната програма. На финала журито ще гласува отново за победител в категория, и ще определи финалисти за специалните награди.

Избраните ще представят проектите си пред жури и публика на за финален вот на 24 и 25 юни в Интерпед София. Входът за представянията е свободен, а презентациите ще бъдат излъчвани на живо от Kabinata.com. Предвидена е също така семинарна програма. 

dariknews.bg

Етикети
България    дизайн    изкуство    култура    медии    технологии   
Последно в Obiavi1.net
Beekeeper notebook
BGtop.net bgchart
FreshNewsBg.com използва свободни RSS новини. FreshNewsBg.com се стреми да публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. FreshNewsBg.com задължително се позовава на източника на информацията.