Авария на пътя е най-неприятното нещо, което може да се случи на всеки водач. А като че ли през зимните месеци вероятността от неприятни инциденти на пътя е много по-голяма. И това е така, защото:

 • в студеното време автомобилите палят по-трудно;
 • пътят е хлъзгав, а това несъмнено може да стане предпоставка за попадане в някоя преспа или канавка;
 • не е изключено и парното да не работи нормално, а това може да стане предпоставка за пътен инцидент. Представете си само колко трудно се шофира, когато стъклата са замъглени и нямате почти никаква видимост.

Много от тези неприятни неща могат да ви се случат през студените месеци. А да останете дълго навън, особено, ако семейството е с вас, не е никак добре. Най-бързото и разумно решение е да потърсите услугите на лицензирана пътна помощ.

Какво ще ви предложи фирма от този тип

Лицензираните фирми, предлагащи услугата Пътна помощ, разполагат с екипи, които са добре обучени да се справят с всяка ситуация на пътя. Стига, разбира се, да не се отнася до някоя голяма авария, която ще наложи откарването на автомобила ви до сервиз. В този случай също ще получите съдействието им, защото всички те разполагат със специални превозни средства, с които да осъществят преместването на возилото.

Когато повредата по колата ви е по-малка, тя ще бъде отстранена на място бързо и ще можете да продължите по пътя си. Ето ви и една наистина добра фирма, на която можете да разчитате денонощно, в делнични и почивни дни – Пътна помощ БИГ гр. София. Там ви очаква екип от опитни професионалисти, които ще ви бъдат полезни с множество дейности:

 • репатриране на автомобили, претърпели по-сериозна авария по време на движение;
 • диагностициране на проблема на място и отстраняването му, ако става дума за нещо по-леко;
 • смяна на гума;
 • подаване на ток;
 • смяна на масла и филтри, ако по време на движение нещо по тях се е случило;
 • доставка на резервни части до вас и подмяната им на място;
 • извозване на нов автомобил до КАТ и съдействие за регистрирането му.

В случай на нужда, не се колебайте да потърсите услугите на Пътна помощ БИГ. Бързата реакция от тяхна страна е гарантирана, както и качеството на предлаганите услуги. И това – на съвсем достъпни цени. Професионализъм и коректно отношение е онова, което всеки клиент на фирмата получава. А вие, нейните клиенти, си спестявате безброй нерви и главоболия. И бърз начин да се справите с проблема, възникнал по време на път.

Как да се отървете бързо и лесно от авариралия автомобил

Не са никак малко водачите, които след авария по време на път решават да се разделят с колата си. Оставила ги веднъж на пътя, това може да се случи отново. За да купят нова обаче, те трябва поне да намерят пазар за сегашната.

Бърза и лесна продажба може да им предложи единствено фирма за изкупуване на автомобили. Тя ще се ангажира не само да купи автомобила ви, но и да отстрани повредата по него и едва тогава да го обяви за продан.

Една такава фирма е изключително удачна за собствениците на автомобили, защото:

 • им спестява времето, което трябва да отделят за всеки кандидат-купувач;
 • изплаща сумата за колата бързо, в рамките на същия ден;
 • в случай на нужда от леки ремонтни дейности, фирмата се ангажира да ги извърши;
 • прехвърлянето на превозното средство също става изключително бързо.

Погълнати от ежедневните си задължения, вече са много онези, които прибягват до този тип услуга. Затова, ако и вие обмисляте продажба на автомобила си, това е най-правилното решение, което бихте могли да вземете. Бърза продажба, плащане на момента и отпадане на ангажимента за огледи – все причини, заради които си заслужава да се свържете с фирма от този тип.