Ще започнем с това, че съществува редица опции втора ръка за взискателните купувачи. Всъщност може дори да успеете да вземете чисто нова фурна за доста по-ниска цена, отколкото очаквате. Как може това да се случи? Ще ви разкажем повече в нашата статия.

Ключът към бюджетно преобразяване на кухнята

Най-добрият начин да го осъществите, е да направите малко проучване. Резултатите могат да ви отворят очите и о, толкова удовлетворяващи в дългосрочен план!

Кухненското оборудване може да бъде скъпо, особено ако искате да подобрите пространството си. Въпреки това, с малко проучване, можете да намерите достъпни опции. Нещо, което ще откриете, например, е изгодна бяла техника втора употреба. Особено за млади семейства, които нямат възможност да отделят голям бюджет. Уредите втора употреба или уредите с транспортни дефекти, са перфектното решение.

Ето и някои други основни неща за кухнята, които можете да закупите за едно бюджетно преобразяване.

Прибори за готвене: Дървени лъжици, шпатули и други прибори за готвене са основни кухненски продукти и могат да бъдат закупени за малка част от цената на по-специализирани инструменти. Те са издръжливи, лесни за почистване и са достъпен начин да обновите кухнята си.

Тенджери и тигани: Тенджерите и тиганите от неръждаема стомана са достъпна опция, която ще издържи с години. Многократн о биха избили своята стойност. Потърсете комплекти, които включват набор от размери, за да задоволят всичките ви нужди за готвене. Предлагат се и незалепващи опции, които правят почистването лесно.

Купи за смесване: Купите за смесване са основен кухненски атрибут, който може да бъде закупен от различни материали, включително стъкло, пластмаса и неръждаема стомана. Потърсете купи, подходящи за микровълнова фурна и миялна машина, за да улесните живота си.

Мерителни чаши и лъжици: Точното измерване на съставките е от решаващо значение за успешното готвене и печене. Мерителните чаши и лъжички се предлагат в пластмасови, метални и други материали и могат да бъдат закупени на разумна цена. Потърсете комплекти, които включват набор от размери, за да задоволят всичките нужди за готвене.

Блендери: Блендерите може да са скъпи, но има налични бюджетни опции. Потърсете модели с основни функции като контрол на променлива скорост и импулсна функция, които обикновено са всичко, от което се нуждаете за основни задачи за смесване.

Кухненски роботи: Кухненските роботи са друга важна кухня, която може да бъде скъпа. Въпреки това има бюджетни опции, които предлагат основни функции като нож за рязане и диск за раздробяване. Те са идеални за задачи като рязане на зеленчуци и настъргване на сирене.

Уреди за бавно готвене: Уредите за бавно готвене са достъпна и удобна опция за домашни готвачи. Те са идеални за приготвяне на супи, яхнии и други ястия в една тенджера. Потърсете модели с регулируем контрол на температурата, подвижен съд за лесно почистване и функция за затопляне, за да поддържате храната си на перфектната температура.

Тостерни фурни: Тостерните фурни са универсална и бюджетна алтернатива на фурната с пълен размер. Те са идеални за препичане на хляб, печене на малки продукти и дори печене на зеленчуци. Потърсете модели с регулируем контрол на температурата и функция таймер за допълнително удобство.

Като вземете предвид тези бюджетни опции за кухненско оборудване, можете да подобрите пространството си, без да похарчите цяло състояние. Не забравяйте да проверите търговците на дребно с отстъпки и онлайн пазарите за още по-добри опции. Приятно готвене!