Вашата сватбена рокля е най-важната рокля, която някога ще носите. Това е единствения модел, който ще запомните до края на живота си и е важно да изберете правилния стил, който подхожда на вашия тип тяло и личност. С толкова много различни стилове на булчински рокли на разположение, може да бъде непосилно да изберете правилната. В това ръководство днес, ще ви преведем през различните стилове сватбени рокли и ще ви помогнем да намерите идеалната за вашия голям ден.

Булчинска рокля с А-силует

Булчинската рокля с А-линия, е класически стил, която е вталена по корсажа и леко се разширява към подгъва. Това е универсален ласкав стил, който подхожда на повечето типове тяло. Роклите с А-силует се предлагат в различни материи и деколтета, като са идеални както за ежедневни, така и за официални сватби.

Бална булчинска рокля

Булчинската рокля е олицетворение на една приказна сватба. Има втален корсаж и пълна пола, която се разширява от талията. Балните рокли подхождат на повечето типове фигура, но са особено ласкателни за тези с крушовидна фигура. Те са идеални за официални сватби или такива, които се провеждат в големи бални зали.

Модел тип русалка

Булчинската рокля тип русалка е втален стил, който обгръща тялото от гърдите до коленете и се разширява драматично в подгъва. Това е секси и бляскав стил, който подхожда на тези с фигура на пясъчен часовник. Роклите тип русалка са идеални за официални сватби и такива, които се провеждат на бляскави места.

Може да разгледате някои модели тук – https://alfabrides.bg/oficialni-rokli-za-svatba/

Форма тип калъф

Булчинската рокля-калъф е семпъл и елегантен стил, който е втален от корсажа до подгъва. Това е перфектен избор за тези, които искат минималистичен и модерен външен вид. Роклите-калъф са най-подходящи за хора с прав тип тяло.

Булчинска рокля Empire

Булчинската рокля в стил империя, има висока талия, която се намира точно под бюста, и развяваща се пола, която се спуска над ханша и бедрата. Това е перфектен избор за тези, които искат романтична и женствена визия. Имперските рокли са най-подходящи за тези с по-малък бюст и права фигура.

Дългите рокли подхождат на повечето типове фигура, но са особено ласкателни за тези с дребна фигура.

Вталени модели

Това е втален стил, който се разширява до средата на бедрото. Подобно е на стила на русалката, но пламъкът е по-малко драматичен. Те добре подхождат на дамите с фигура на пясъчен часовник и са идеални за официални сватби или такива, които се провеждат на бляскави места.

Когато избирате правилния стил на сватбена рокля, важно е да вземете предвид вашия тип тяло, индивидуалност и стила на вашата сватба. Също така е важно да пробвате различни видове рокли, за да видите коя ви подхожда най-добре. Не забравяйте, че перфектната булчинска рокля е тази, която ви кара да се чувствате уверени и красиви във вашия голям ден.