Ако искате да посетите морската ни столица, но не желаете да ползвате собствен транспорт или друг обществен, можете да заложите на удобната услуга такси трансфери софия. Напоследък тя е много нашумяла, защото успява да предложи високо качество на обслужването и рентабилни цени. Сега вероятно ще се запитате каква е разликата между стандартно такси и такси трансфер. Нормален въпрос, на който веднага отговаряме. Разликите са малки, но затова пък доста съществени. Наемаме такси спонтанно, най-често без да го планираме предварително. Когато обаче имате план, който трябва да следвате и не е желателно да променяте, наемането на такси може да се провали и да ви създаде затруднения. Това може да се случи по най-различни причини. Не всеки път е възможно да намериш навреме свободно такси. Нито се знае на какъв шофьор и кола ще попаднеш. Понякога това може да е много дискомфортно. При поръчка на такси трансфери софия такава опасност не съществува.
Трансферите се заявяват предварително, когато клиентът е сигурен в часа и мястото, откъдето ще се отправи към своята желана дестинация. Така например, ако искате да стигнете бързо от София до Варна, можете спокойно да заложите на трансфер. При вас, в уреченото време, ще пристигне спретнат шофьор с изряден автомобил. Той ще ви закара до желаното място без никакви проблеми по пътя, като ще ви помогне с багажа и със съвети, ако имате нужда от такива.
Съществуват различни видове трансфери.


Групов трансфер


При групово пътуване се налага използването на автобусен трансфер от летището до хотела или от хотела до летището. В зависимост от броя на хората и броя на багажа може да изберете подходящия автобус.
Често е по-изгодно да се използва автобус, броят на местата в който значително надвишава броя на хората в групата. Ако броят на пътниците в групата е по-малък от 18 души, е препоръчително да заложите на индивидуален трансфер с микробус .
Групов трансфер или градски транспорт?
Груповият трансфер с автобус в повечето случаи е по-евтин от градския транспорт. Можете да направите предварителни изчисления и ще видите, че това е точно така.
Има различни видове автобуси за групов трансфер на пътници. Може да използвате автобус за превоз на група до 30 човека. Този тип автобуси има своите плюсове и минуси. От плюсовете можем да отбележим, че е малък и маневрен, много подходящ за придвижване в гъстия трафик на мегаполиса. От минусите – относително малки обеми багажни отделения. Не е препоръчително да се използва такъв автобус за 30 човека с 30 куфара.


Автобус за превоз на група до 50 човека\


Това е много комфортен автобус, който може да достави група пътници от летището до хотела или от хотела до летището. Груповият трансфер в такива автобуси ви позволява да превозвате почти всякакво количество придружаващ багаж на пътниците. Багажът с нестандартни размери също не създава проблеми.
Много често се използва 50-местен автобус за групов трансфер от 25-35 души. Всеки клиент може да поръча трансфер според собствените си нужди.
Ето защо, ако искате да се придвижите в условията на пълен комфорт и с минимални разходи, непременно попитайте за услугата такси трансфер. Всеки, който вече се е възползвал от нея ще ви каже, че тя е наистина много функционална и удобна.