Ако се опитвате да разберете как да я разглезите, попаднали сте на правилното място. Има толкова много начини да го направите и не се ограничава само до излизане на вечеря или прекарване на една нощ в града. Можете да й покажете колко много я обичате, като правите малки неща през цялата седмица. Ако искате наистин а да поглезите своята приятелка, тогава може да й вземете едни модни дамски кубинки естествена кожа. Ето някои от тях:

Сгответе за нея

Готвенето за приятелката, е чудесен начин да й покажете колко ви е грижа. Това също е начин да се освободите от стреса, особено ако готвите заедно. Можете както да се насладите на преживяването, така и да създадете положителни спомени.

Най-добрият начин да започнете, е да попитате приятелката си какво обича да яде. Това ще ви помогне да създадете рецепти, които тя ще хареса. Уверете се, че знаете нейните хранителни ограничения и алергии, за да не сервирате нещо, към което тя е алергична.

След като сте избрали ястие, е време да закупите съставките. Трябва да купите пресни продукти поне два до три дни предварително, така че вечерята ви да е готова.

Преди да започнете да готвите, почистете старателно кухнята си. Това е чудесен начин да предотвратите разпространението на микроби. Избърсвайте плотовете и другите повърхности често, за да ги предпазите от замърсяване. Също така, измийте ръцете си, преди да боравите с храна или съдове.

Закуска в леглото

Когато става въпрос да накарате вашата жена да се почувства специална, има няколко начина, по които можете да го направите. Едно от тях е като й занесете закуска в леглото. Това е чудесен начин да й кажете колко много я цените.

Заведете я на среща

Ако сте мислили как да увеличите любовта на приятелката си на Свети Валентин, или друг празник, има много начини да я накарате да се почувства специална. Можете да планирате романтично бягство или да отидете на спонтанно еднодневно пътуване. Каквото и да изберете, със сигурност ще я впечатлите.

Още повече бихте направили приятно впечатление, ако й помогнете да се сдобиете с прекрасни дамски обувки, преди вечерята ви. Един чифт високи, красиви обувки, би накарал всяка жена да се чувства приказна и красива.

Ако приятелката ви харесва музика на живо, можете да я заведете на концерт. Ако тя предпочита класическа музика, можете да планирате представление.

За по-спонтанните, добър начин да прекарате времето си с приятелката, опитайте да отидете на пикник. Можете да опаковате сандвичи, плодове, сирене и напитки. Това е чудесен начин да се свържете с нещо, което харесвате и двамата.

Изслушвайте я

Отделянето на време, за да научите повече за приятелката си, може много да помогне за възобновяване на любовта ви един към друг. Слушането е едно от най-важните неща, които можете да правите в днешно време. Добра идея е да го превърнете в навик. Това единствено би имало положителен резултат във времето.

Най-добрата част от това да слушате партньора си е, че ще разберете неговите уникални странности и недостатъци. Това може да доведе до по-интимни взаимотношения, което от своя страна ще подобри връзката ви. Направете съгласувани усилия да я накарате да се почувства оценена.