Когато ремонтирате баня, ще откриете, че имате много възможности за избор. Един от начините е да използвате тапет и да добавите произведения на изкуството в рамка. Други идеи включват добавяне на цветя, или прилагане на интересни украси към един линеен сифон за баня, например.

Добавяне на цветя

Добавянето на цветя към вашата баня е лесен начин да подобрите красотата на това помещение. Цветята не само придават нотка на цвят, но и добавят нотка лукс към пространство.

Има много различни начини да украсите банята си с цветя. Можете да използвате голяма ваза или по-малки вази с пъпки, или дори да подредите единични цветове на перваза на прозореца. Може да разгледате и някои идеи, за украса на душ кабини. Това е лесен начин да добавите слой цвят към вашата баня, без да изглежда претрупана.

Плаващите цветя върху водата са чудесен начин да създадете релаксираща атмосфера. Не забравяйте да изберете правилния тип цветя за вашето пространство. Орхидеите и банксиите са страхотни варианти.

Добавяне на произведение на изкуството в рамка

Независимо дали преукрасявате цяла баня или само една стена, можете да я направите интересна с рамкирани произведения на изкуството. Колекция от огледала и снимки може да бъде забавен начин да добавите интерес към стените на вашата баня.

Изкуството, което избирате за вашата баня, трябва да отговаря на темата на вашето пространство. Ако търсите модерна баня, помислете за черно-бяла фотография и абстрактни отпечатъци върху платно. Ако искате да създадете атмосфера на спокойствие и релаксация, помислете за спокойни природни снимки.

Може също да помислите за добавяне на щампа в рамка към стените си. Те могат да добавят текстура и шарки. Плаващи стойки или стъклени рамки могат да предпазят вашите картини от влага.

Друга идея за рамкирано изкуство е стена на галерия. Най-добрият начин да направите това е да получите три до пет големи снимки. По този начин можете да фокусирате вниманието си върху всяко парче и стената все още ще изглежда полирана.

Добавяне на отопляема поставка за кърпи
Можете да направите банята си интересна и да добавите допълнителна топлина с помощта на закачалка за кърпи. Предлагат се в различни стилове и размери, в зависимост от размера на вашата баня и броя на хората, които я използват.

Те се предлагат в свободностоящи и монтирани на стена дизайни и са лесни за инсталиране. Можете също така да избирате от разнообразие от покрития, за да паснете на вашия личен стил. Има варианти със старинно злато, натрит с масло бронз или сатениран никел. Те също се предлагат в различни дизайни, включително прави и извити релси.

Те са полезни не само за сушене на мокри кърпи, но могат да се използват за сушене на дрехи и деликатни лични вещи. Те също са много достъпна опция за вашия дом. Можете дори да закупите електрически версии, които се включват в електрическата система на вашия дом.

Добавяне на тапет
Добавянето на тапет към вашата баня е лесен, но ефективен начин да внесете нотка индивидуалност и интерес във вашия дом. Възможностите са безкрайни. Независимо дали искате смело изявление или причудлив дизайн, има тапет за вас.

Например голям отпечатък на длан е идеалната идея за баня. Това е забавен и уникален външен вид, който лесно може да се постигне само с няколко стъпки.

Можете също да използвате тапет, за да добавите измерение към вашето пространство. Шарени тапети с ивици могат да направят вашата баня изпъкваща. Това е особено важно в малка стая.

Правилният модел също може да помогне да направите банята да се чувства по-голяма. Всъщност един смел тапет в голямо пространство може да опакова изненадващо много удар.