Независимо дали носите рокля или дънки, сребърният синджир може да ви помогне да добавите малко блясък към външния си вид. Когато избирате сребърни синджири, най-добре е да изберете нещо, което върви с тоалета и не е натрапчиво.

Наслояване

Независимо дали се обличате за специален повод или просто се опитвате да добавите малко стил към ежедневната си визия, многослойните сребърни синджири са чудесен начин да добавите акцент. Ключът е да изберете правилната комбинация за вашето облекло.

Първата стъпка към наслояването на сребърни синджири е да изберете правилната дължина на верижките. Искате да сте сигурни, че всеки синджир има малко свободно място около себе си, за да не се заплитате твърде много.

Дългият синджир е чудесен вариант, ако отивате на изискана вечеря, а също така ще стои добре и с ежедневна рокля. Можете също така да носите по-късо колие, ако отивате на по-обикновено събитие.

Избор на сребърен синджир за всеки повод - наслояване

Избягвайте съчетаване на два или повече натрапващи се детайли

Използването на среброто по подходящ начин изисква малко финес. За щастие, сребърните бижута се предлагат в различни дизайни и форми. Номерът е да изберете правилните бижута за правилните поводи.

Когато решите да носите различни бижута наведнъж – синджир, обеци, пръстени и гривна, уверете се, че те си подхождат помежду си. Най-добрият вариант е да носите комплект. Друг начин е да ги съчетаете по цвета на камъните.

Освен това, ако дрехата, която носите, е прекалено цветна или има някакъв декоративен акцент, добавете съвсем обикновен сребърен синджир с проста плетка и без висулка. Аналогично, ако сте със семпъл тоалет, например малка черна рокля, заложете на смел сребърен синджир, с красива висулка.

Обобщено казано, нека във визията ви има само един акцент. Иначе рискувате, да изглеждате претруфени.

Избор на сребърен синджир за всеки повод - съчетаване

Избягвайте да го носите с многоцветни рокли

Най-общо казано, препоръчително е да избягвате да носите сребърен синджир с многоцветни рокли. Има различни причини, поради които бихте искали да избегнете такава комбинация. Ако искате да носите синджир с многоцветна рокля, трябва да изберете модел, който да съответства на цвета на роклята. Това ще създаде хубав фон за сребърната огърлица и ще направи облеклото да изглежда по-красиво.

Изберете подходящата висулка

Ако разгледате внимателно всички предложения на бижутерските магазини, ще видите колко много и различни видове сребърни висулки се предлагат. За да разнообразите визията си и да впечатлите с красиво бижу, заложете на интересна и различна висулка. Независимо дали ще изберете определена форма, като сърце, знак за безкрайност, бухал или името си, или пък ще ви хареса модел с камъни, висулката може лесно да промени не само синджира, но и визията ви.

Избор на сребърен синджир за всеки повод - висулка

Ако сте в търсене на качествени, красиви и интересни сребърни синджири, доверете се на My Silver!

Източник: магазин за бижута София