Поставянето на алуминиев прозорец или врата във вашия дом е чудесен начин да подобрите естетическата му привлекателност. Не само прави дома ви да изглежда страхотно, но също така може да бъде енергийно ефективен, лесен за поддръжка и устойчив на термити.

Прозорци на панти

Наличието на алуминиева дограма и врати у дома може да подобри цялостния външен вид на къщата ви. Алуминият е здрав материал, който е много издръжлив и изисква малко поддръжка. Това също го прави чудесен избор за подобряване на дома. Освен това предлага добри топлинни характеристики и има отлични оценки за сигурност.

Алуминиевите прозорци и врати у дома се предлагат в голямо разнообразие от стилове и цветове. Те могат да бъдат персонализирани според вашите спецификации. Те също могат да бъдат завършени, за да паснат на вашия декор.

Какви алуминиеви прозорци да монтираме у дома - на панти

Прозорците на панти са един от най-популярните стилове прозоречни системи. Те осигуряват изчистен дизайн и са лесни за работа. Те също така пестят енергия, което помага да намалите сметките си за електроенергия. Те също са добри за домове с ограничено пространство. Тези прозорци осигуряват и отлична вентилация, която ви помага да се охлаждате през лятото и да ви е топло през зимата.

Плъзгащи се прозорци

Освен че са привлекателни, алуминиевите плъзгащи се прозорци и врати у дома са енергийно ефективни, издръжливи и не изискват поддръжка. Те също така са проектирани да минимизират изтичането на вода и кондензация и са екологични.

Плъзгащите се прозорци са идеални за пространства, които не са достатъчно големи за двойно окачена или двойно сгъваема врата. Осигуряват пълен достъп навън, без да заемат много място вътре.

Алуминиевите плъзгащи се прозорци се предлагат в различни стилове и покрития, вариращи от елегантни, модерни до традиционни. Предлагат се в различни цветове, включително тонирано стъкло и звукоизолирано стъкло. Има дори опции, които са проектирани да изглеждат като дървесни зърна или анодизирани покрития.

Какви алуминиеви прозорци да монтираме у дома - плъзгащи

Подобрете естетическата привлекателност на всяко пространство

Изборът на правилния материал за прозорци и врати може да промени изцяло външния вид и усещането на вашия дом. Алуминиевите дограма и врати предлагат набор от предимства, като превъзходна топлоизолация, ниска поддръжка и рентабилен дизайн. Освен това са екологични. Разнообразие от програми за рециклиране помагат този материал да не попада на сметищата.

Алуминиевите прозорци и врати са най-добрият начин да подобрите естетиката на вашия дом. Алуминият е лек, издръжлив и предлага набор от стилове, които да отговарят на вашите дизайнерски нужди. Освен това алуминият е лесен за работа и за формоване в различни форми. Освен това е лесен за почистване и изисква минимална поддръжка.

За алуминиева дограма евтина цена предлага една от най-популярните фирми за дограма в страната – Премиум Пласт.