Обзавеждането на кухня винаги е едно от нещата, които са важни за дома. Често не говорим за голяма кухня, а понякога дори за боксче или за кухненска част от основното общо помещение, което играе и ролята на всекидневна. Няма значение колко е голямо помещението – то винаги може да бъде направено стилно и функционално. В този материал ще разгледаме няколко мебели, които може да сложите и ще внесат свежест и оригиналност във вашата кухня. Ето и кои са те:


Ъглови кухни

Правенето на ъглова кухня е готина идея за всички, които искат да извлекат максимума от пространството, което имат. Има решения за ъглови кухни във всякакви стилове и дизайни, така че може да бъдете спокойни, че ще намерите подходящо решение. Важно е да се каже, че тук предложенията ще са скъпи и едва ли ще намерите нещо крайно евтино.

Кухненски маси


Кухненските маси могат да бъдат нещото, което поставя акцент в дизайна на кухненското помещение във вашия дом. Те могат да се открояват със своя дизайн или цвят, а защо не и с двете? Има много решения за кухненски маси, които да намерите в големите вериги, а и в по-малки мебелни магазини, а защо дори да не поръчате нещо, което да се направи по поръчка?

Бар маси

Бар масите са добро решение когато искате да отделите кухнята или разполагате с по-малко място. Перфектен вариант са за някоя квартира, в която ще живеят млади хора, но една бар маса би стояла добре при подходящо разположение на интериора. Освен това една бар маса винаги ще е по-евтино решение от кухненската такава.

Ъглови дивани

Има кухни, в които чудесно може да се сложи един по-малък ъглов диван край кухненската маса. Избор на ъглови дивани може да се окаже чудесно решение за една малко по-голяма кухня, в която може да се съберат по-обемни мебели и повече столове.

Маси и столове

Най-естественото нещо, което може да направите е да избирате между маси и столове за своята кухня и те да са комплект или да вземете такива, които да си подхождат стилово и цветово. Така с тяхната покупка ще може да промените стила на кухнята си доста лесно.

Това са нашите предложения за мебели, с които може да обзаведете вашата кухня по начин, който ще ѝ придаде индивидуалност и стил. Всичко друго вече зависи от вашето въображение, вкус и бюджет. Действайте смело напред и без колебание!