До услугите на кредитния посредник имат безплатен достъп не само фирми, но и физически лица.

Ако искате максимално да улесните себе си, когато сте в процес на търсене на изгоден кредит онлайн, трябва да се запознаете с предимството на услугите на съвременния кредитен посредник. Crediport.bg е дигитална платформа, която свързва физически лица и компании с банки и финансови институции, предлагащи отпускане на средства.

Разполагате не само със свобода при решенията си, но и с богат избор. Може да кандидатствате не само за бърз или потребителски кредит, а също да заявите ипотечен кредит за покупка на имот, или да рефинансирате настоящите си задължения. Възможно е да поискате също бизнес кредит за оборотни или инвестиционни потребности.

Сумите, за които може да подадете документи при бърз или потребителски кредит от банка, са в размер от 100 до 70 хиляди лева. При финансиране за покупка на имот стойността на кредита може да е до 85 процента от цената му.

Предимството е, че бихте могли да направите дори няколко заявки за кредит, но е препоръчително да прецените реалните си шансове за бъдещото погасяване, като по този начин увеличавате и шансовете си за отпускане на желаните суми.

Ролята на кредитния посредник

Кредитният посредник осигурява достъп до кредит на потребителите, а също така и съдействие при необходимост от консултация и изготвяне на документите.

Лицензираните лица или фирми, които извършват тази дейност, притежават съответните разрешения и са вписани в регистъра на комисията за финансов надзор. Това гарантира спокойствие и сигурност при сключването на сделката.

Като кредитен посредник Кредипорт осигурява персонални оферти съобразно индивидуалните изисквания и критериите, прилагани от банковите дружества. Изключително ценно е партньорството на екипа на сайта с лидерите на пазара, в резултат на което клиентите се възползват от максимално изгодни лихвени проценти по потребителските и жилищните заеми. Надеждният и удобен интерфейс допълнително улеснява онлайн обслужването, без да се налага да губите време в търсене и посещение на място във физически офиси.

  • Плюсовете за търсещите кредити онлайн:
  • Обективна проверка за шансовете за кредит;
  • Достъп до множество банки и кредитиращи институции;
  • Бърз отговор с конкретни оферти, без това да ви обвързва на всяка цена;
  • Онлайн консултация на живо с дистанционна обмяна на документи чрез опцията електронно Gishe;
  • Безплатен електронен подпис;
  • Кредитен калкулатор.

Днес няма нищо по-постижимо от това да заявите кредит в три лесни стъпки: попълвате заявката си, изчаквате офертите и избирате тази, която считате за най-добра. Безплатната и анонимна кредитна оценка ориентира още в самото начало, а от тук нататък остават само няколко крачки по пътя към целта.