Вашата малка кутийка с бижута може да претвори мечтите ви в реалност

Познавате ли дами, които биха се лишили от нови бижута? Можем да се обзаложим, че дори и спортните натури притежават своята малка кутийка със съкровища.

И независимо дали брачната халка вече е на ръката им или са далеч от идеята за нея, те със сигурност с радост ще приемат подарък под формата на сребърни дамски пръстени.  

Украшение, което има своята универсална роля и приложение, с уникалното умение да подчертае всеки тоалет и моментно настроение.

Ето защо се нуждаете от минимум четири модела, способни да изтъкнат стилната ви и запомняща се визия.

Нежен и изискан

Пръстенът, който не натрапва с присъствието си, е силно необходим в ежедневието. Той ще бъде в синхрон с деловия ви костюм, с вечерната рокля или с кежуъл комплекта за разходка.

Изчистени линии и форми, с деликатен набор от светли бляскави камъни – перфектното бижу за всеки ден и повод.

Любим камък и послание

Ако сте любителки на посланията на полускъпоценните камъни, с тях може да разкажете много на околните.

Цитринът слагаме в търсене на повече радост и усмивки, перлите са символ на чистотата и привързаността, с розовия кварц привличаме любов, тюркоазът е за щастие и богатство, аметистът – символ на духовност и спокойствие, и т.н.

Още от древността хората са познавали влиянието и лечебните им свойства, поради което естествените камъни са обагрени с известна доза магичност.

Внушителен и масивен

Достигаме до моментите, в които ще искате да заложите само на едно бижу, но то да е внушително.

В този случай масивната изработка е задължителна. Моделът може да е бутиков и създаден специално за вас, да се доверите на световен дизайнер, или да откриете индивидуална находка, докато разглеждате онлайн магазините за пръстени.

През последните години луксът е изместен от причудливи форми и закачки, включително и от пластмасови елементи, които пресъздават цяло изкуство върху ръката ви.

Пръстен за коктейл

Официалните събития изискват да се преобразите в принцеса. Дългата коктейлна рокля е основният мотив, но за цялостния ви облик ще се погрижат и избраните бижута.

Акцент върху пръстена е отлично решение, когато се стремите да запазите баланс в ефекта от комбинирането на всеки детайл. Както се казва, понякога малкото е повече, а зоната на фокус е една от най-деликатните от женското тяло, която заслужава да бъде изтъкната на преден план.